naughtygirl - komentarze |
Hmmmm.....kolejne starania prowadzenia wirtualnego pamiętnika....ciekawe na jak długo... Z góry sorki za błędy etc...ale nie dbam o to ![]() Bede starała się zamieszczać tutaj na bierząco ( o ile znow nie bede miała kary na kompa) nowinki z mojego zycia ![]() ale LoL... No tak.....co najważniejsze, bede tu pisała jak bardzo jestem zakochana ![]() No to chyba oczywiste, bedzie to tematem górujacym na moim "blogu" ![]() EeEeEeeee to chyba tyle wstępu..... Jak cos uderzy mi do głowy, wena jakas czy cos, to dam znac ![]() Pozdrawiam Was chociaz i tak nei wiecie, ze blog aktywny znow ![]() Mrófcia:* Doda:* Tatara:* Misiek moj kochany:*:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
29.01.2006 :: 16:25 :: is186.internetdsl.tpnet.pl No ciesze sie ze wreszcie zdecydowałaś sie prowadzić bloga :] :* |
29.01.2006 :: 16:07 :: acqj100.neoplus.adsl.tpnet.pl El_diablo Aż mnie zatkało, ze o mnie nie zapomniałaś, bo ostatnio jakoś nie mamy kontaktu. To przez to, że poszłaś do liceum, a ja jestem w gimnazjum....ale naprafde dziekuje, ze nie zapomniałaś, ja też nie zapomne i będę ci komenty pisać jak chcesz![]() ![]() |
29.01.2006 :: 13:45 :: aqi38.internetdsl.tpnet.pl tatarowa Elo fajny blog podoba mi sie bede tu czesciej wpadac:)Dzieki za pozdro(łynto)ziomku:* |
Talk.pl :: Wróć |